Vårtecken, snödroppar

DSC07752

DSC07753

Dessa små snödroppar har dykt upp i trädgården, har ni sett några vårtecken än?

blogstats trackingpixel

23 reaktion på “Vårtecken, snödroppar

  1. Så fint :)

    sv. Vad roligt att du funderar på att läsa till förskollärare! Jag beslutade mig också för det då jag jobbat på en förskola under en längre tid, ett himla roligt jobb :) Jag läser på högskolan i Kristianstad, 100% heltid, vilket jag känner är bra för mig. Älskar utbildningen där och hittills har den varit mycket bra, jag gillar ”kopplingen” med klasskamrater, lärare, föreläsningar/seminarium osv som man inte får om man t.ex. läser distans. Huruvida det är lätt eller svårt tror jag handlar lite om ens egen inställning, klart där finns jobbiga saker att göra, men allting är genomförbart och allt man lär sig på vägen är bara så himla roligt. Sedan är vissa terminer tuffare än andra, helt klart! Samma där med schemalagd tid i skolan – det beror också på termin. Just nu läser jag termin 4 och vi har i genomsnitt 3 dagar i veckan på högskolan och resterande dagar (om jag inte behöver plugga) försöker jag jobba på – så absolut går det att kombinera ändå :) Tidigare terminer har jag också lyckats med att jobba, lite då och då. Sedan är det ju inte obligatoriskt att vara i högskolan egentligen, förutom när det är examination. Hoppas du fick svar på dina funderingar, annars får du gärna fråga mer :) Ha det fint!

  2. Nej än har inte jag sett några vårtecken och det vill jag helst inte se ännu =P… det är så kallt och risken är att de förfryser! Ser fram emot våren men jag tycker det är mysigt med vintern fortfarande, har inte bråttom om något utan allt får gärna ta den tid det tar *S*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>