Ögoninflamation

  
Bilden säger det mesta. Vaknade natten mellan lördag och söndag med ett igengeggat öga och ögoninflamation. Igår eftermiddag började det andra ochså gegga så har två röda, svullna och geggande ögon.

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Ögoninflamation

  1. krya på dig darling :* <3

    sv; Ja alltså jag sms terrar inte mina vänner varje dag MEN när vi väl pratar de är som om de vore igår, men de finns de som skriver de alltid finns där bla bla och vill ses man betyder men de hör aldrig av sig å vill ses mm, o när man sj hör av sig nej då jobbar de en massa etc..jag orkar inte med såna så skiter i att höra av mig 😛 om ja e så viktig bla bla..då hör de av sig men jag kan inte fläka ur mig när de passar de heller, så jävla störande att folk tror man kan anpassa sig efter deras jävla scheman liksom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>