Vad jag har sytt de senaste dagarnaI torsdags fick jag för mig att sy. Har inte sytt något särskilt mer än kuddfodral och något mer. Åkte till ohlssons tyger och köpte tre olika tyger. Det blev två mössor innan jag åkte och köpte fleece och mer blått tyg med ugglor och det blev två mössor till med fleece i och två tubhalsdukar, så sköna.

Tyckte det blåa tyget var så sött så ville försöka mig på att sy ett par tights. La ut ett par andra på tyget och klippte efter. Det började med att jag sydde ihop bakbenen med varandra och fick sprätta men sen fick jag ihop det. Fick sprätta en gång till när jag gjorde kanalen för snöret i midjan då jag inte mätte så jag tog för mycket och vek in så de blev för korta i midjan.

Såg på nätet någon som sytt små påsar så först blev det en liten necesär och sen två små påsar, en för laddare och en för headset så de inte trasslar sig med varandra.

Kul att sy själv man blir stolt när det blir bra. Sen är det klurigt och tidskrävande (tightsen tog ca 3 h om man vet hur man ska göra tar det nog runt 45 min – 1 h). Men för att vara nybörjare så är jag nöjd! 😊

blogstats trackingpixel

16 reaktion på “Vad jag har sytt de senaste dagarna

  1. Just nu pågår en frågestund på min blogg, och den som ställer bästa frågan vinner ett inlägg om sin blogg. Lät detta intressant? Inlägget hittar du under min header. Kram! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>