Hotellfrukost på scandic


Idag blev det hotellfrukost på scandic med Robert, pappa och lillebror. Så gott och så mycket att välja på! Man behövde ju inte äta lunch idag i alla fall. Det fanns bland annat bröd, massa pålägg, yoghurt, flingor, bacon, prinskorv, köttbullar, äggröra, ägg, frukt, juice och massa annat. Super gott! :)

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Hotellfrukost på scandic

  1. hotellfrukost är lätt bästa frukosten! 😀

    sv; ja, det är superkul att få hem en box en gång i månaden. då har man nåt att se framemot! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>