Tisdagens Ben & Jerry

   
 
I tisdags kväll var jag hos Robert och gick upp till affären för att köpa Ben & Jerry, det blev smaken cookie dough. Det finns så många smaker men det är nog den ända Ben & Jerry glassen jag ätit, tänk så köper man en annan smak och så är den inte god, haha. Vilken är eran favoritsmak på Ben & Jerry?

Har ändrat schema idag, planen var att träffa Elin efter jobbet men har en kollega som är hemma och sjuk på jobbet så behöver jobba lite längre så vi får flytta på det. Men har i alla fall fått lite sovmorgon och ska snart åka till jobbet.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Tisdagens Ben & Jerry

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>