Inte nöjd med klippningen


Före


Efter, visst det är lite böjt men det är inte så mycket längre för det.
Efter jobbet åkte jag till tandläkaren inga hål men tandsten som de drog bort. Sen blev det frisören. Inte alls nöjd när jag gick därifrån, jag hade äntligen fått långt hår så jag kunde göra massa frisyrer och flätor utan massa hårnålar och utan att set lossnade efter 5 minuter, håret skulle toppas och klippas upp längst ner bara så man inte får massa kort hår upptill. Men det blev alldeles för kort, hon tog minst 5 cm och visst det kanske var slitet men inte så slitet. Det var enda anledningen till att klippa mig, få bort det slitna. Dessutom så är det kort och tunna, eller kanske inte runt men jag hade så mycket mer hår innan så det blev mer när man gjorde ex. en knut. Och att göra det lockigt gör det bara ännu värre, kan inte ens ha det bakom axlarna och det stannar där.

När jag äntligen fått den längden jag ville ha så klipps det.  Det tar tid innan det växer ut så långt igen och så otroligt tråkigt när det väl blivit långt. Så blev faktiskt lite ledsen över det, även fast jag vet att det bara är jag som tänker på det så räcker det. För jag vill göra flätor och fina frisyrer men det går inte :(

Så tips på att få håret att växa snabbare och bra sätt att stärka håret mottages tacksamt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Inte nöjd med klippningen

  1. Jag använder schampoo för långt hår, med balsam, från davines produkter. Dyrt men värt det. Äter panto 3, kosttilskott som stärker både hår och naglar. Använd sällan hårtoffs för knut, knut sliter bara håret. Jag hade knut i ett helt år och mitt hår blev katastrof efter det, men det börjar växa tillbaka i topparna nu. Nu när det är vinter är det också viktigt hur man fixar håret så att sjalarna och jackorna inte sliter sönder håret så jag har det alltid innanför vinterjackan. Lycka till :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>