Gårdagen lördag


Igår blev det amerikanska pannkakor till frukost. Till dem blev det jordgubbar, banan, blåbär, jordgubbssylt, nutella pch grädde, gott!

Jag och pappa gick ner till stan (ca 3,5 km) jag hjälpte mormor med några saker sen hämtade pappa upp mig när han hämtat bilen. Vi åkte så till farmor och farfar och jag hjälpte farmor med några saker på dator . Hem, ta ner utebelysningen, duscha, äta mellanmål och hjälpa pappa med datorn.

På eftermiddagen och kvällen så tog jag det lugnt, satt vid datorn, pysslade med lite bilder, stickade filtar till katten, åt middag, såg gladiatorerna och löste korsord. Ganska effektiv men ändå lugn lördag.

Vad gjorde ni igår? 😊

blogstats trackingpixel

13 reaktion på “Gårdagen lördag

  1. Är inte sååå överförtjust i pannkakor =P… slinker ner 1-2 ggr på ett år men inte så jag blir WOHOOO, hahaha!
    Härligt lördag du hade iaf! Jag städade rent från väggar och golv samt varenda skrymsle å vrå i boet så nu är det tipp topp här inför de kommande veckorna… gött att ha fått rensa ut lite saker också, får liiite panik av att ha onödiga saker hos mig som jag inte trivs med *lol* Så nu ska jag sätta på ugnen och göra mig en hemgjord pizza för det förtjänar jag <3 TREVLIG VECKA på dig nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>