Egengjort plånboksfodal till telefonen

IMG_2501

 

 

 

 

IMG_2502

Såg en video i en pysselsida på facebook hur man gör ett eget plånboksfodral (fast utan plats för kort och pengar men det går säkert fixa) till sin telefon. Så var tvungen att prova. Såhär blev det. Ganska enkelt och med sånt man kanske har hemma. Dock så sitter inte telefonen så bra med resåren, kanske beror på hur man sätter dit den men jag skulle rekommendera ett gammalt skal istället.

Detta behöver du:

  • En tom kartong, ex. från pasta eller havregryn
  • Lite tyg ( i videon så stryker de på tyget, jag limmade med limistol)
  • Ett pappersark, gärna lite tjockare
  • Limpistol
  • Penna
  • Sax

Klicka här för att komma till videon med instruktioner.

 

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Egengjort plånboksfodal till telefonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>