Islyktor

Gjorde dessa förra veckan, dock så blev det plus grader så de han inte frysa. Men nu har det varit riktigt kallt så de har hunnit frysa. Tog ut dom ur formen igår, den höga är stjärnornformad och är en islylteform, bara att fylla med vatten. Den låga är en sockerkaksform som jag hällt vatten med några droppar röd karamellfärg i. Så mysigt! :)

blogstats trackingpixel

7 reaktion på “Islyktor

  1. vilka söta lyktor! 😀

    sv; ja det svåraste är ju att börja innan man har fått det som en rutin, tyvärr. :) du får försöka hitta en träningsform du tycker är rolig så blir det kanske lättare. ^^ jag kan också tycka att det är svårt med maten trots att jag tränar, men det är för att jag hatar att laga mat. men ska bli bättre på kosten detta året har jag som mål :) smoothies älskar jag att göra för det går så fort och man kan variera sig så sjukt mycket :)

  2. Åh vilka fina, gjorde också islyktor förut! 😀
    Sv; Oj.. Svårt att förklara, påminner om en creme-concelar (t.ex wet n wild’s cover all mix om du vet vilken jag menar? xD). Fast den är mycket ”lättare” i konsistensen och inte alls så skrikig på kinderna om man bara tar lite grann! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>