Glasblock med text  

Idag har jag gjort dessa, med lite hjälp av älsklingen. Frostade glasblock och en skyltvinyl text påklistrad. Såg någon annan på nätet som gjort liknande och tyckte de var jätte fina. Man kan ju ha vilken text man vill. Ganska enkelt och väldigt fint. Superbra som en liten myslampa.

 

För beskrivnIng maila till maj95@telia.com

blogstats trackingpixel

19 reaktion på “Glasblock med text  

  1. åh så fint! :) vad duktig du är!

    sv; vad kul att du gillar inspon. weheartit har mycket fina bilder och jag älskar verkligen 50-talet! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>