Öronhängen förvaring


Såhär gjorde jag för ett par år sen. Jag blev trött på att det var svårt att hitta. Jag tog plastbiten som öronhängerna brukar sitta på när man köper dem och gjorde hål i (kommer dock inte ihåg med vad men tror jag borrade). Super smidigt, paren är uppsorterade och det sitter nog på de flesta en ”plopp” på baksidan. Dessa ligger i mitt smyckeskrin. Kvar i lådorna i smyckesskrinet ligger i ena lådan långa öronhängen och i den andra (tillsammans med dessa) sådana som saknar par eller ”plopp”. På den sista bilden satt öronhängerna såhär när jag köpte sem så där klippte jag bara till plastbiten.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Öronhängen förvaring

  1. Smart och bra =)… som när de hänger i smyckesaffärerna!
    Hade en hel del örhänge förr men sen när jag flyttade senast så rensade jag en hel del och många av mina örhänge slängdes då!
    Har inet så många kvar, typ 5 max *osäker*
    TREVLIG DAG på dig iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>