Vintervy vid en sjöSåhär såg det ut när jag, mamma och pappa var och hälsade på lillebror och hans kompis som fiskade. Så vackert vinterlandskap :)

 

 

blogstats trackingpixel

15 reaktion på “Vintervy vid en sjö

  1. Fint! 😉

    Vad kul att det uppmanas eller att ni använder er av den nya tekniken… Läser till lärare och där är det många som är negativa fortfarande till att ta in tekniken i undervisningen. Fortfarande en kultur där film/spel/media är något som man ”belönar” eleverna med när de jobbat bra istället för en del i undervisningen och ett ytterligare verktyg i lärandet.

  2. Älskar att se vovvarna leker i snön <33 Det bästa med snön ^^… dem blir sååå tokiga å roliga då!
    Massooor med krispigt kristall-glittrande snö skare va också, så som i Norrland <3
    GOD FORTSÄTTNING till dig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>