Under sängen förvaring ifrån Ikea

Efter jobbet åkte jag till lite affärer, blan annat Ikea. När jag hade gott en bit (typ halvvägs) in på Ikea så sa dem i högtalarna ”klockan är nu 18 och vi stänger varuhuset” så fick lite bråttom, men fick med det jag skulle ha som de hade hemma. Tänkte inte på att det var dag före helgdag så de stängde tidigare. Men det var fler kvar en jag, haha!

Med mig från Ikea fick jag en förvaringslåda att ha under sängen och ett gäng lådor att ha i, passar även till byrålådor. Jag har dem i stugan, super! Ville igentligen ha i rosa som jag har i stugan men det fanns det inte men grönt blev fint det med. Jag har en till sån förvaringslåda som jag har väskor i. I denna fick det bli pyssel och lite små saker i. Perfekt förvaring, under sängen är oftast outnyttjat förvaringsutrymme och lägger man saker löst under så blir det dels dammigt men ochså så kan det synas och det ser stökigt ut.

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Under sängen förvaring ifrån Ikea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>