Jobb, tandläkaren och gymmet

Bild från gymmet

Idag var det dags att jobba igen efter en veckas sjukdom innan jul och 1,5 veckas semester. Jobbade 8-14 och sen hade jag tid hos tandläkaren klockan 15. Går till prdontologen då jag haft och fortfarande har tandställning. Nu har jag bara en skena på baksodan av tänderna i underkäken och sen en plastskena eller tandställning som jag sover med på nätterna ett par gånger veckan. De kolade hur det satt och vi pratade lite om det och hur länge jag behöver ha det. Metallskenan kan jag ta bort när jag vill och plastskenan tyckte han att jag skulle ha ett tag till. Efter det blev det ett pass på gymmet. Hem och lagade pannkakor och sen har jag hjälpt mamma plocka iordning i skåpen bland julpynt och påskpynt mm.

blogstats trackingpixel

6 reaktion på “Jobb, tandläkaren och gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>