Plockat ner julpyntet


Igår kväll åkte Robert på vinterkräksjukan, jag skjutsade hem honom och var där inatt. Hoppas jag inte åker på det igen, hade det för två veckor sen…

Har varit på A6 och på Ikea. Det jag skulle ha fanns inte såklart. Blev en sväng till djurmagasinet för 2 nya ottosmalar, mallar och nitrittest. Blev mat från subway påvägen hem. Har sedan städat akvarium, plockat ner nästan allt julpynt och städat av rummet och matat kaninerna.

Vad gör ni idag?

blogstats trackingpixel

17 reaktion på “Plockat ner julpyntet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>