Nyårsafton 2015

Började nyårsafton med traditionsenlig (nästan i alla fall, vilken dag kan variera) nyårsfika hos farmor och farfar med nästan hela släkten, supermysigt! Åkte sedan och hälsade på mormor, hem och åt lunch och sen åkte jag och Robert till honom. Vi firade nyår bara han och jag, väldigt mysigt.

DSC07584Polo – Lager 157 // Tröja – HM // Jeans – Lager 157DSC07591Klockan är en kopia

DSC07600

Hårrosett – HM

Under kvällen spelade vi bingo, tycker det är lite roligt, speciellt när det är special ex. vid nyår. Det blev ingen miljon eller bil eller resa, haha! Men 2 Sverigelotter vann jag, det återstår att se om det är någon vinst på dem.

DSC07623

Nyårsmenyn bestod av följande:

Förrätt: Ostbågsgratinerad räk och skink bakelse

Huvudrätt: Bakad potatis med skagenröra och vitlökssmör, fläskytterfile, Jenses favoritsås och en sallad till.

Efterrätt: Vitchokladkräm och mjölkchokladkräm serveras med en bär kräm, chokladrullar och chokladdekor.

 

DSC07612

DSC07615DSC07629

DSC07641Denna söta flaska! Så liten och gullig och det var dessutom skrivkork på flaskan = jag kan använda den till något annat

Vid 12 slaget gick vi ut och skålade in det nya året och en nyårsbuss. Vi stod sedan och kollade på fyrverkerierna. Robert bor ganska högt upp och Jönköping ligger som i en dal så vi såg över halva Jönköping och Vättern, vackert.

Hur firade ni in det nya året?

God fortsättning :)

blogstats trackingpixel

22 reaktion på “Nyårsafton 2015

  1. det låter som att du hade en mysig nyårsafton :) grattis till vinsten!

    sv; jag tycker absolut att du ska kolla upp the healthy box :) jag är supernöjd med deras boxar och har prenumererat nu i lite över ett års tid på dom. man får med allt från proteinbars, till drycker, tidningar, nyttiga produkter osv :)

    gott nytt år tjejen! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>