Julklappar julen 2015

Här kommer ett inlägg vad jag fick i julklapp, bytte julklappar med familjen, farmor och farfar, mormor och Robert. Endel av sakerna önskade jag mig eller hade till och med varit med och köpt själv när vi var i Ullared (men hade nästan glömt bort det) och lite annat har de hittat som passade perfekt till mig ändå, det är lite roligt tycker jag! :)

DSC07531

Kuddar och en blstereo

DSC07535

Ljusstake med ett luciatåg, en elektrisk citrus juice press, en springform och en lampa. En kakstämpel som jag fick i paketleken

DSC07536

Ett påslakanset, en jultavla med små lampor i, ett luffarschack/3 i rad med små tomtar och en ljusstake

DSC07540En blå långarmad tröja och en t-shirt med figurer från disney filmen inside out/insidan ut på

DSC07560

En Aladdin ask, tvål, rubrikskub med tomtemotiv på, LCC deo, Isadoras nagellack gel nail laquear top coat, Isadora gel laquear marble och Isadora velvet matt nails moody blues

Jag är super nöjd! Vad fick ni i julklapp? :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Julklappar julen 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>