Julbord med jobbet och förlängt vikariat


Igår kväll var jag på julbord med jobbet. Det var väldigt trevligt, vi var två förskolor (samma enhet) så ca 35-40 personer. Maten var ingen höjdare enligt min smak, köttbullarna hade ingen stekyta, de var ljummna korvar, mjuka kex, vattnig omelett. Det fanns mycket skinkor dock men allt var inte i min smak, så är det ibland. Några kollegor arrangerade tävling med frågor om julen och att sätta året julklappar från 1988-2014 i rätt årsringarna. Sen var det ett musikquiz där man skulle gissa artist/jullåt eller ex. Från vilken film låten kom ifrån.

Vi fick julpresent, det var 3 olika paket, det jag valde innehöll en kopparfärgad ljusstake i industri stil, så fin! Kul att man fick välja paket men man fick inte öppna så de andra såg utan det fick bli en överraskning.

Sammanfattningsvis en trevlig kväll. Förra veckan fick jag veta att jag fick förlängt på jobbet och idag fick jag veta att det blir på en syskonavdelning där jag jobbade i våras. Lite tråkigt att lämna de små för det är så mysigt, men de olika åldrarna på barnen har sin charm och man träffar de små barnen ibland ändå.det är roligt på syskonavdelningar med, oftast lite mer hektiskt då inte så många barn sover på dagen och man kan inte bara lyfta upp dem eller ta saker när de bråkar om dem eller liknande. Mina gammla/nya kollegor hur man nu ser det på syskon avdelningen blev så glada när jag berättade att det blev jag som skulle jobba hos dem och det känns skönt med den reaktionen från dem. Kul att få stanna då jag trivs så bra, kollegorna är underbara och barnen likaså!

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Julbord med jobbet och förlängt vikariat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>