Julfest/julavslutning med friidrotten


  

Ikväll var jag på julfest/julavslutning med friidrotten. Prisutdelningar och fika, trevligt! Jag vann ett par karu springstrumpor på ”gratis lotteriet” sen fick jag ett presentkort på 300 kr på Intersport och lådan med shampo balsam och duschtvål. Presentkortet och lådan med shampo, balsam och duschtvål fick jag för jag varit ledare ibland. Den lådan var någon förälder som var inblandad i/gjorde. Produkterna är ekologiska och man behöver tvätta håret ett par gånger innan man får ut all ”skit” från vanligt schampo. Vet inte om det är bra eller inte men fin och kul grej.

blogstats trackingpixel

5 reaktion på “Julfest/julavslutning med friidrotten

  1. Så mysigt och roligt med lite vinster!

    Ja det är kul att kunna göra en del i huset själva, vi gör rätt mycket av renoveringen själva faktiskt så det kommer verkligen kännas som att vi gjort det till vårt eget hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>