JulpyntatI eftermiddags så hjälpte älsklingen mig att julpynta. Eller först behövde jag städa av och damma och sen plockade jag upp lite tomtar mm. Mycket blev i fönstret och på elementskyddet under och lite annat i bokhyllan mm. På mitt glasbord blev det en dekoration med en hyacint och en röd snöflinga, ett ljus, en glasskål med små julgranskulor och ett ”julglädje” hjärta. Även en tomte med ett värmeljus i. Mysigt! :)

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Julpyntat

  1. Det är fint med julpynt sådär. Vi har inte satt upp några tomtar än, men ljusstakar, dukar och annat är framme :)

    SV: Det kan jag förstå att det var :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>