Kaninen Vira och katten Felix


  
Igår hade jag in Vira kanin en liten stund. Katten Felix såg lite sugen ut på henne, kolla första bilden. Han är lite lurig, först kommer han och vill gosa sen river ellerbiter han till. När han är ute i stugan går han runt buren. Eftersom han tar både möss och harungar så vågar jag inte släppa honom med kaninerna. Felix har till och med smugit efter ett rådjur på åkern, haha.

Vi har två kaniner, Skuttan en 5 årig lejonhuvad hona och Vira 2,5 årig dvärgvädurshona. Skuttan har vi haft sen hon var unge och Vira skaffade vi i somras då skuggans kompis Stina gick bort. Vira var tidigare avelskanin. Hon är den som gärna kommer fram och hälsar och är nyfiken medans Skuttan mer är den som springer iväg, men de är söta! :)

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Kaninen Vira och katten Felix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>