Första advent och julbord

image1

Idag är det första advent. Pappa ville äta julbord så han bjöd familjen på julbord på Esters kök och bar. Det var riktigt gott och jag blev proppmätt. Det fanns allt, rödbetor, lö, sill, janson, köttbullar, viltkötbullar, prinskorv, potatis, revben, brysselkål, omelett, dop i grytan, julkorv, ägghalvor, lax, påläggskorv, kalvsylta, fiskpate, kanel fläsk, skinka, rödbetsallad, mimosasallad, senap, skinka, kex, knäckebröd, bröd och olika ostar och mycket mer. Till efterrätt fanns det ostkaka, gräffe, jordgubbssylt, hjortronsylt, risalamalta, pollymouse, silvia kaka, snickerskaka, peparkaka, ischoklad, skumtomtar och godis. Jätte gott och jag blev så mätt! :)

blogstats trackingpixel

8 reaktion på “Första advent och julbord

  1. sv: Jag jobbar på skola också, men äter inte lunch pga. jobbar på högstadiet i största allmänhet. Får liksom ingen ro när jag inte MÅSTE följa med en klass :)

    Kul med julbord :) Jag äter inte julbord, vår familj har inte det ens på julafton ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>