Nytt akvarium


Detta 30 L nano alvariumet köpte jag igår. Har haft några guppy i en skål ett tag för de blev attackerade i vårat 96 L. Har sett dessa innan och de är fina, kollade på ett sånt eller ja gick in i djuraffären för att ha fiskmat och hittade då dessa. Åkte hem och åkte och kollade i söndags, tänkte jag skulle sova på saken så gick till bilen och pappa åkte till lampaffären så gick jag ut och sprang och köpte ett några minuter innan 16 då de stängde.

Vi hade ett nattduksbord i stugan som vi inte visste vad vi skulle ha så jag målade det vitt och ställde det på rummet. Idag köpte jag lite mer sten och några till fiskar. Hade 4 guppy och 2 yngel, ynglen försvann vid flytten och en var borta idag på morgonen. Köpte 3 guppy, 2 hanar och 1 hona och 3 ottis malar. Så har fixat med det och flyttat akvariet från tvättstugan till bordet och fixa med stenen, sladdar mm. Nöjd!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>