Träningen torsdag 19/11 – 2015


Slutade jobbade 15:30 och sen hade jag för mig att jag skulle vara ledare för friidrotten vid 18. Slängde i mig lite mat och bytte om och skjutsade mamma vid 16. Tyckte då inte att det var någon idé att åka hem eftersom det var sån trafik. Åkte in till träningen och tränade, vid 18 gick jag ifrån för då skulle min grupp börja. Kollade i planeringen och såg att jag inte alls skulle ha träningen så jag var med de sista 30 min ochså. Har sån träningsvärk i benen att jag har svårt att gå när jag suttit stilla, haha. Men det var länge sen jag mar med så det var riktigt roligt!

Vi gjorde följande:

  • Uppvärmning jogga, stretch och häckkordination
  • 20 meters lopp i stående start, jag fick visa för jag gjorde det tydligen bra, jag som inte varit med på länge, haha!
  • Lopp över små häckar, ca 50 meter med olika steg mellan häckarna, totalt 8 lopp.
  • Tå och häl gång på matta
  • Statisk situps alla skulle ligga på en rad i statisk situp och skicka en medicinboll genom hela ledet (vi var ca 20 stycken) och sen tillbaka. Sen skulle den skickas igen och när man fick den skulle man göra 2 fällkniven. Det var jobbigt att ligga så.
  • Statisk armhävning där tränaren sa upp, ner och kunde vänta ett tag med att säga upp igen och sen armhävning med klapp.
  • Nerjogging och stretch
blogstats trackingpixel

En reaktion på “Träningen torsdag 19/11 – 2015

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>