Chunkyblanket

 

 Har börjat med en chunkyblanket. Man stickar med armarna, alltså du har armarna som stickor. Sen garnet är av fleacefiltar som man klipper sönder och får som ett garn. Välldigt lätt att göra man behöver inte kunna sticka från början, sök på armknitting så kommer det upp videos på hur man gör.
Filten är inte klar, saknar någon mer filt som garn, köpte 6 filtar på Jysk det var de sista.

Såhär gör du garnet av filtar: ex. Vanliga fleece filtar från Jysk, Rusta, Ikea osv. Vik filten på mitten och klipp ca 7-10 cm stora remsor sicksack i filtens elastiska riktning.  Se bilden ovanför. Runda kanterna som blir. Dra sen lite i filten så korvar den sig, rulla upp på nystan.

Sen är det bara att sticka, det går ganska fort när man börjar och enkelt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>